--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuKoszulki Insignia Club Polska
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
Re: Koszulki Insignia Club Polska
musi być jeszcze kilku chętnych żeby gra była warta świeczki.
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
- alex_k
- Użytkownik
- Auto: Opel Insignia ST
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2012
- Miasto: Bielsko-Biała
- Otrzymał piwo: 1 raz
Ja bym sie skusił, jakby zrobić z lepszego materiału. Moja rozciagnęła sie po kilku praniach.
Hubert, tam gdzie robisz mogą wrzucić lepsza bazę?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Hubert, tam gdzie robisz mogą wrzucić lepsza bazę?
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Krzysztof Opel Insignia Sports Tourer Cosmo 2.0 CDTI
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca LIPIEC
- peja-1991
- Kontakt:
Alex - z moją nic się nie stało, ale żony się sprała.
Niestety problem jest z dobrymi koszulkami - bo większość drukarni robi na fruity of the loom albo stedman. Trzeba by znaleźć gdzieś koszulki i dostarczyć do druku
z klubu Vectry wiem po sobie, że też różnie było - w zależności od edycji jedne są dobrej jakości a inne bardzo średniej mimo, że to ta sama marka koszulki i nawet ten sam model więc nie wiem od czego to zależy.
Niestety problem jest z dobrymi koszulkami - bo większość drukarni robi na fruity of the loom albo stedman. Trzeba by znaleźć gdzieś koszulki i dostarczyć do druku
z klubu Vectry wiem po sobie, że też różnie było - w zależności od edycji jedne są dobrej jakości a inne bardzo średniej mimo, że to ta sama marka koszulki i nawet ten sam model więc nie wiem od czego to zależy.
- alex_k
- Użytkownik
Dobra i tak mnie dopisz do listy 
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
- peja-1991
- Kontakt:
jak ktoś ma możliwość załatwienia lepszych jakościowo koszulek to proszę o kontakt.
Te co już robiliśmy były najwyższej jakości (wg. danych które dostałem od kilku drukarni -jak jest ciężko powiedzieć)
Alex - dopisz się, rozmiar, kolor itp
Te co już robiliśmy były najwyższej jakości (wg. danych które dostałem od kilku drukarni -jak jest ciężko powiedzieć)
Alex - dopisz się, rozmiar, kolor itp
- alex_k
- Użytkownik
Ja sie dowiem, ostatnio jedna firma z Łodzi robiła dla mnie 20 tys
bawełna 190g. Jutro sie odezwę
- peja-1991
- Kontakt:
rozmawiałem wczoraj z gościem u którego robiłem koszulki.
Możemy zrobić nawet 1 szt. koszulki - cena będzie trochę wyższa ale pewnie nie za wiele.
o ile jeżeli coś się stało z nadrukiem - możemy to reklamować tak niestety odpowiedzialności za koszulki nie ponoszą.
Możemy zrobić nawet 1 szt. koszulki - cena będzie trochę wyższa ale pewnie nie za wiele.
o ile jeżeli coś się stało z nadrukiem - możemy to reklamować tak niestety odpowiedzialności za koszulki nie ponoszą.
- alex_k
- Użytkownik
Więc rozmawiałem z firmą, u której ostatnio kupowałem koszulki. Mogą nam zrobić zarówno t-shirty jak i koszulki polo. Jakość zależy od budżetu. Te fruit of the loom i tym podobne to dobry materiał na koszulki promocyjne, itp. ale wg. ich słów to nie jakość na dłuższe noszenie. Hubert, wyślij mi projekt na email (wysyłam adres na pw). Ja załatwię wycenę. Może coś pomyślimy jeszcze z projektem? Jak ktoś ma pomysł to możemy jeszcze coś ciekawego wymyślić 
- peja-1991
- Kontakt:
Alex - nie ma problemu, wieczorkiem podeślę Ci logo i niech zrobią jakiś wstępny projekt, najwyżej później naniesiemy swoje poprawki.
Moja koszulka się trzyma ale Aśki już nie. Niestety ale od zawsze jest ten sam problem.
A wiesz coś więcej na temat koszulek ?
Moja koszulka się trzyma ale Aśki już nie. Niestety ale od zawsze jest ten sam problem.
A wiesz coś więcej na temat koszulek ?
-
yaro721
może warto zastanowić się nad naprasowankami (sam się zastanawiałem nad tym jezeli chodzi o parasol) ,kolega ma drukarnie i twierdzi ,że są trwalsze od sitodruku a i koszulkę czy polo każdy wybierze wg uznania.
-
7ups
Jak cos jestem chetny na xxl a jak dzika numeracja to xxxl heh
-- 17 cze 2014, o 12:31 --
-- 17 cze 2014, o 12:31 --
- alex_k
- Użytkownik
Hubert, czekam na logo 
Prześle im i mam dostać rożne oferty...
Prześle im i mam dostać rożne oferty...
- cz@rny
- Użytkownik
- Auto: INSIGNIA HB
- Kod silnika: B20DTR
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: GDAŃSK
- alex_k
- Użytkownik
Cześć,
dostałem ofertę na różne wersje, zarówno t-shirt jak i polo. Napiszcie co myślicie, ja osobiście zamówiłbym dla siebie tym razem polo. Minimalna ilość do zamówienia 10 szt.
Slazenger:
1. T-shirt Return ace 200 Slazenger. Komfortowy t-shirt bez szwów bocznych. Kołnierzyk wykonany z dzianiny typu rib knit z domieszką elastanu. Taśma wzmacniająca od ramienia do ramienia. 100% bawełna single jersey. Gramatura: 180-190 g/m²
Czarna 39 zł netto/szt
Biała 38,20 zł netto/szt

2. Polo Forehand Slazenger. Kołnierzyk i mankiety z dzianiny ściągaczowej 1x1. 2 guziki w kolorze materiału z wygrawerowanym logo. Logo na metce wszyte z boku. Jodełkowa taśma wzmacniająca na karku z logo. Damskie polo jest taliowane. 100% bawełna czesana pique. Gramatura: 200-220 g/m²
Czarna lub biała 55,50 zł netto/szt

3. Polo Backhand Slazenger. Stylowe zapięcie na 1 guzik. Kołnierzyk z dzianiny ściągaczowej 1x1 z wypukłą lamówką. Lamówka na szwach bocznych i na ramionach. Kontrastowa taśma wzmacniająca na karku. 100% bawełna czesana. Gramatura 250-260 g/m²
77,50 zł netto/szt

Elevate:
4. Polo Seller. Kołnierzyk z dzianiny ściągaczowej 1x1 . Wykończenie ściegiem typu pick. Męska wersja posiada 2 guziki, a damska 3 guziki. Logo nadrukowane na plecach w kolorze materiału. Materiał stabilizowany. Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Single Piqué, 100% bawełna. Gramatura 180 g/m2
Czarna lub Biała 41 zł netto/szt

5. Polo Yukon. Kołnierzyk i mankiety z dzianiny ściągaczowej 1x1 rib. Half moon. Męska wersja posiada 2 guziki. Wykończenie ściegiem typu pick. Przedłużany tył. Rozcięcia boczne. Męska wersja ma przesunięte do przodu szwy na ramionach. Logo nadrukowane na plecach w kolorze materiału. Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Single Piqué, 60% poliester, 40% bawełna. Gramatura 210 g/m2
Czarna lub Biała 51,50 zł netto/szt

6. Polo Ottawa Cool fit. Cool Fit. Odblaskowe logo na plecach. Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Guziki z wygrawerowanym logo. Delikatny podwójny ścieg na rękawkach oraz na dolnej krawędzi. Płaski ścieg flatlock na łączeniu rękawków. Piqué, 100% Poliester. Gramatura 220 g/m2
Czarna lub Biała 84 zł netto/szt
7. T-shirt Niagara Cool fit. Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Odblaskowe logo na plecach. Cool Fit. Płaski ścieg flatlock na łączeniu rękawków. Delikatny podwójny ścieg na rękawkach oraz na dolnej krawędzi. Wysokiej jakości dzianina. 100% Poliester Mesh, Cool Fit. Gramatura 145 g/m2
Czarna lub Biała 56 zł netto/szt

8. T-shirt Kingston Cool fit. Kołnierzyk z tego samego materiału . Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Reglanowe rękawy. Cool Fit. Odblaskowe logo na plecach. Wąskie kontrastowe obszycie typu "flatlock" na łączeniu rękawków. Delikatny podwójny ścieg na rękawkach oraz na dolnej krawędzi. Profilowane szwy dla lepszego dopasowania. Splot Single Jersey 88% Poliester, 12% Elastan. Gramatura 200 g/m2
Czarna lub Biała 92,50 zł netto

9. T-Shirt Nanaimo. Szwy boczne. Kołnierzyk wykonany z dzianiny ściągaczowej 1x1 rib bez szwów na zewnątrz. Ścieg łańcuszkowy. Logo nadrukowane na plecach w kolorze materiału. Materiał stabilizowany. Satynowa taśma wzmacniająca od ramienia do ramienia. Materiał przyjazny dekoracji, gładka powierzchnia pod nadruk. Materiał miły w dotyku . Klasyczna sylwetka z krótkim rękawem. Wykończenie ściegiem typu pick. Splot Single Jersey, 100% bawełna czesana Ringspun. Gramatura 160 g/m²
Czarna lub Biała 37 zł netto/szt

dostałem ofertę na różne wersje, zarówno t-shirt jak i polo. Napiszcie co myślicie, ja osobiście zamówiłbym dla siebie tym razem polo. Minimalna ilość do zamówienia 10 szt.
Slazenger:
1. T-shirt Return ace 200 Slazenger. Komfortowy t-shirt bez szwów bocznych. Kołnierzyk wykonany z dzianiny typu rib knit z domieszką elastanu. Taśma wzmacniająca od ramienia do ramienia. 100% bawełna single jersey. Gramatura: 180-190 g/m²
Czarna 39 zł netto/szt
Biała 38,20 zł netto/szt

2. Polo Forehand Slazenger. Kołnierzyk i mankiety z dzianiny ściągaczowej 1x1. 2 guziki w kolorze materiału z wygrawerowanym logo. Logo na metce wszyte z boku. Jodełkowa taśma wzmacniająca na karku z logo. Damskie polo jest taliowane. 100% bawełna czesana pique. Gramatura: 200-220 g/m²
Czarna lub biała 55,50 zł netto/szt

3. Polo Backhand Slazenger. Stylowe zapięcie na 1 guzik. Kołnierzyk z dzianiny ściągaczowej 1x1 z wypukłą lamówką. Lamówka na szwach bocznych i na ramionach. Kontrastowa taśma wzmacniająca na karku. 100% bawełna czesana. Gramatura 250-260 g/m²
77,50 zł netto/szt

Elevate:
4. Polo Seller. Kołnierzyk z dzianiny ściągaczowej 1x1 . Wykończenie ściegiem typu pick. Męska wersja posiada 2 guziki, a damska 3 guziki. Logo nadrukowane na plecach w kolorze materiału. Materiał stabilizowany. Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Single Piqué, 100% bawełna. Gramatura 180 g/m2
Czarna lub Biała 41 zł netto/szt

5. Polo Yukon. Kołnierzyk i mankiety z dzianiny ściągaczowej 1x1 rib. Half moon. Męska wersja posiada 2 guziki. Wykończenie ściegiem typu pick. Przedłużany tył. Rozcięcia boczne. Męska wersja ma przesunięte do przodu szwy na ramionach. Logo nadrukowane na plecach w kolorze materiału. Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Single Piqué, 60% poliester, 40% bawełna. Gramatura 210 g/m2
Czarna lub Biała 51,50 zł netto/szt

6. Polo Ottawa Cool fit. Cool Fit. Odblaskowe logo na plecach. Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Guziki z wygrawerowanym logo. Delikatny podwójny ścieg na rękawkach oraz na dolnej krawędzi. Płaski ścieg flatlock na łączeniu rękawków. Piqué, 100% Poliester. Gramatura 220 g/m2
Czarna lub Biała 84 zł netto/szt
7. T-shirt Niagara Cool fit. Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Odblaskowe logo na plecach. Cool Fit. Płaski ścieg flatlock na łączeniu rękawków. Delikatny podwójny ścieg na rękawkach oraz na dolnej krawędzi. Wysokiej jakości dzianina. 100% Poliester Mesh, Cool Fit. Gramatura 145 g/m2
Czarna lub Biała 56 zł netto/szt

8. T-shirt Kingston Cool fit. Kołnierzyk z tego samego materiału . Satynowa taśma wzmacniająca na karku. Reglanowe rękawy. Cool Fit. Odblaskowe logo na plecach. Wąskie kontrastowe obszycie typu "flatlock" na łączeniu rękawków. Delikatny podwójny ścieg na rękawkach oraz na dolnej krawędzi. Profilowane szwy dla lepszego dopasowania. Splot Single Jersey 88% Poliester, 12% Elastan. Gramatura 200 g/m2
Czarna lub Biała 92,50 zł netto

9. T-Shirt Nanaimo. Szwy boczne. Kołnierzyk wykonany z dzianiny ściągaczowej 1x1 rib bez szwów na zewnątrz. Ścieg łańcuszkowy. Logo nadrukowane na plecach w kolorze materiału. Materiał stabilizowany. Satynowa taśma wzmacniająca od ramienia do ramienia. Materiał przyjazny dekoracji, gładka powierzchnia pod nadruk. Materiał miły w dotyku . Klasyczna sylwetka z krótkim rękawem. Wykończenie ściegiem typu pick. Splot Single Jersey, 100% bawełna czesana Ringspun. Gramatura 160 g/m²
Czarna lub Biała 37 zł netto/szt

- alex_k
- Użytkownik
Nie wiem ale zawsze mogą wysłać cztery xl-Kijaromat pisze:A mają 4xl
- alex_k
- Użytkownik
Dobre pytanie...
Wnioskuję że z nadrukiem ale napiszę do nich. Zamówiłem dziś 2 sztuki polo na próbę, czekam na potwierdzenie.
Wnioskuję że z nadrukiem ale napiszę do nich. Zamówiłem dziś 2 sztuki polo na próbę, czekam na potwierdzenie.