A co ty tam Kuba pod 1. chcesz powiedzieć?
Dobra, chłopaki, straciłam humor. Już ja dziś z Wami nie pożartuję. Szczegóły umieścił ktoś w wątku auta @Qsego- jakoś trzeba im pomóc auto wycenić.
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuU mnie TIR'ówki nie są na pewno kierowcami TIR'a raczej są testrami leżanki
No nie był usunięty, jest schowany. Podłokietnik mam normalny składany z drzwiczkami na narty, w kratce jest też dziura przy drzwiczkach na narty, więc mogę mieć nartyP405 pisze: ↑27 sie 2018, o 10:37Jak auto było z kratką to środkowy pas miał być usunięty. Na środku miał być zamontowany taki podłokietnik wielki na stałe. Przy przeróbce na osobowe musi być faktura w drugą stronę na przeróbkę. Sprawę załatwienia tylko okregowa stacja diagnostyczna, a nie pierwsza lepsza. U mnie disgnosta robił jeszcze zdjęcia, że wszystko jest jak należy.
Wysłane z mojego NX551J przy użyciu Tapatalka
Ja jeszcze się nie umówiłam, to nie mam co beczeć, powiedziałam, że zadzwonię i się umówię. Ale wpisali mi w fakturze w uwagach że mam te rzeczy do wymianykecraminsignia pisze: ↑27 sie 2018, o 10:43Mi po wizycie w ASO to zawsze chce się płakać. Nigdy ta wizyta nie poprawia mi humoru jak muszę zapłacić...
Ja tylko chciałem nawiązać do tej wypowiedzi =>...
... czasami zdarza mi się czytać w myślach kobiet, nie tylko blondynek
Pozostaje MC, kebab, pizza lub ... zupa chmielowa
Się mi przypomniało:
Ja zawsze się tłumaczę nieznajomością dat urodzin dzieci bo te dni mam wycięte z pamięci a miałem tak cztery razy