Pozdro.,
MxW.
Wysłano z H815 za pomocą Tapatalk2.
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuMożna coś dokładniej ?mxw pisze:Można to wyłączyć takim wichajstrem z ASO - wetkniętym na chwilę w zapięcie pasa.
Pozdro.,
MxW.
Wysłano z H815 za pomocą Tapatalk2.
Ja bym jednak nie był taki ufny, że kosmiczna technologia która na aliexpresie kosztuje 1,5 dolara (z wysyłką), jest w stanie zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa co pasy. Jak ktoś w to uwierzy to może stracić zdrowie a nawet życie.IBZI pisze:ten polecam, bo pasy nadal pełnią swoją funkcję
- nie wiem jak te z linku, ale widziałem takie z certyfikatami bezpieczeństwa.zubek pisze:Ja bym jednak nie był taki ufny, że kosmiczna technologia która na aliexpresie kosztuje 1,5 dolara (z wysyłką), jest w stanie zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa co pasy. Jak ktoś w to uwierzy to może stracić zdrowie a nawet życie.
IBZI pisze: Bardziej natomiast ciśnienie podnosi u mnie np. widok dziecka w foteliku na przednim siedzeniu (przodem do kierunku jazdy)... a jak do tego dochodzi jeszcze włączona poduszka, to już w ogóle...
Zabronione (i bardziej niebezpieczne) jest przewożenie dziecka na przednim siedzeniu w foteliku zamontowanym tyłem do kierunku jazdy jeśli poduszka jest aktywna.norbi333 pisze:A jaki jest problem z fotelikiem z przodu?
Przyznam że chociaż metoda skuteczna to i tak trochę drastyczna
A po pewnym czasie znowu zaczyna pikać
No to już przypomina kody do konsoli Playstation lub Xbox, mogłeś jeszcze napisać że raz skręcić kołami w lewo raz w prawo i przytrzymać włącznik świateł awaryjnych