Alex: bo są to auta od handlarzy i dla tego tak wyglądają, są porobione ładne zdjęcia po dokładnym czyszczeniu i polerce. Dzwoniłem gość mówił w każdym przypadku że posiada książkę serwisową z wpisami. Dla tej pierwszej sprawdziłem vin to niby wszystko się zgadza, auto w originale niby aby na masce druga warstwa lakieru bo koło 220 mikronów. Co do tej trzeciej dzwoniłem to facet mówił, że to auto użytkuje na co dzień jego zona i nie było myte ani picowane do zdjęć. Tylko nie jestem przekonany jakoś do tego czerwonego koloru
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuOpinia o ogłoszeniu
-
lupek555
- Nowicjusz
- Auto: opel
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Puławy
Re: Opinia o ogłoszeniu
dokia: niby jak gadałem ze sprzedawcą to mówił że wszystko jest zapłacone aby zostaje właśnie koszt rejestracji. Niestety nic innego nie ma z takim wyposażeniem w automacie i sedanie :/ nie mówiąc już o mniejszym przebiegu.
Alex: bo są to auta od handlarzy i dla tego tak wyglądają, są porobione ładne zdjęcia po dokładnym czyszczeniu i polerce. Dzwoniłem gość mówił w każdym przypadku że posiada książkę serwisową z wpisami. Dla tej pierwszej sprawdziłem vin to niby wszystko się zgadza, auto w originale niby aby na masce druga warstwa lakieru bo koło 220 mikronów. Co do tej trzeciej dzwoniłem to facet mówił, że to auto użytkuje na co dzień jego zona i nie było myte ani picowane do zdjęć. Tylko nie jestem przekonany jakoś do tego czerwonego koloru
- DonSikor
- Forumowicz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTE
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Gdańsk
- Postawił piwo: 1 raz
Ta pierwsza jest na malborskich blachach jak dobrze pamiętam. Gościu miał wystawione za 27k chyba i pisał że skrzynia w trybie serwisowym chodzi. Minęło parę dni i bez opisu żadnych wad w takiej cenie jak teraz. Albo zrobił na sztukę i chce szybko sprzedać albo po prostu była jakaś /cenzura/ i jeździ jak należy. Reszty aut wcześniej nie widziałem.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Teraz skumałem, że wystawiony przez Autohandel. Wczesniej wystawiał gościu prywatnie z Malborka jak mnie pamięć nie myli.. a może i ten Elbląg..
Pozdrawiam
Teraz skumałem, że wystawiony przez Autohandel. Wczesniej wystawiał gościu prywatnie z Malborka jak mnie pamięć nie myli.. a może i ten Elbląg..
- Igorwlkp
- Zapaleniec
- Auto: Opel Insignia
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Poznań
- Postawił piwo: 4 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
3 wygląda dziwnie zmęczona
2 wygląd super i ładny środek
1 też ok choć te wydechy troszkę jak dla mnie odstają
dla mnie oglądałbym 2
2 wygląd super i ładny środek
1 też ok choć te wydechy troszkę jak dla mnie odstają
dla mnie oglądałbym 2
- dokia
- Ekspert
- Auto: Jaguar E-Pace 250hp
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: z Mazur :)
- Postawił piwo: 263 razy
- Otrzymał piwo: 121 razy
- Kontakt:
jakie normalne? -ja nie mam takiego, więc jak nie takie jak moje to nie są normalne, a moja w tym wieku też. Moja teoria, bo mój układ odniesienia
. A czerwona nie będzie najszybsza bo to nie jest dużo koni.
Radio 357 :)
- mazmarcin
- Klubowicz
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: D20DTR
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Wodzisław Śląski
- Postawił piwo: 19 razy
- Otrzymał piwo: 145 razy
Ale Ty masz benzynę, mało kto tyle jeździ na PB. No i nie każdy ma firmę żeby takie koszta generować 
A czerwone konie są szybsze
A czerwone konie są szybsze
-
Gosia
Witam
Czy ktoś jest w stanie coś więcej powiedzieć mi na temat tego samochodu, bo z opisu i ze zdjęć wygląd zachęcająco a nie chciałabym jechać w ciemno bo mam prawie 300 km do Siedlec.
Bardzo dziękuję za informację
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-insi ... zkTmS.html#
Czy ktoś jest w stanie coś więcej powiedzieć mi na temat tego samochodu, bo z opisu i ze zdjęć wygląd zachęcająco a nie chciałabym jechać w ciemno bo mam prawie 300 km do Siedlec.
Bardzo dziękuję za informację
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-insi ... zkTmS.html#
- andrzej67
- Nowicjusz
- Auto: opel insignia
- Miasto: Jastrzębie Zdrój
Gosia zapomnij o tym aucie za dużo nieścisłości w danych nie wspomnę o ekonomice no ale to tylko moje zdanie
- marcinmg
- Użytkownik
- Auto: Insignia BiTurbo ST
- Kod silnika: A20DTR
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: mazowieckie
- Otrzymał piwo: 1 raz
Jaka ekonomika, biturbo jak nie przekraczamy 3 tys obrotów też jest ekonomiczne, trochę w ogłoszeniu podkolorował ale może się nie znał, ten przebieg tylko niski, cena też biorąc pod uwagę ten przebieg, najlepiej sprawdzić w oplu, tak jak ja sprawdziłem przed kupnem. Uważam, że całkiem fajna oferta. Jednak najlepiej byłoby go zobaczyć i sprawdzić na żywo.
- DonSikor
- Forumowicz
Dobra, kolejny raz czas na mnie..
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-insi ... AftA6.html
Może ktoś się orientuje jak wygląda sprawa podniesienia mocy z tej 140? Druga kwestia to to czy w fl rozwiązali problem uszczelki smoka?
Czego się spodziewać do wymiany przy tym przebiegu?
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-insi ... AftA6.html
Może ktoś się orientuje jak wygląda sprawa podniesienia mocy z tej 140? Druga kwestia to to czy w fl rozwiązali problem uszczelki smoka?
Czego się spodziewać do wymiany przy tym przebiegu?
- marsoft.mg
- Nowicjusz
- Auto: ford
- Rok produkcji: 2016
- Miasto:
To auto nie ma aktywnego tempomatu, ten silnik to zdlawiona 165, na skrzyni f40 więc bez problemu podkrecisz do 190
Ma też klime jednostrefowa, uszczelka to loteria, dużo osób wymieniając twierdzilo ze nie była jeszcze w złym stanie, może później zmienili jej skład bo nieczęsto się słyszy o awariach w 165 140 i 195 a częściej 130 160 190
Ma też klime jednostrefowa, uszczelka to loteria, dużo osób wymieniając twierdzilo ze nie była jeszcze w złym stanie, może później zmienili jej skład bo nieczęsto się słyszy o awariach w 165 140 i 195 a częściej 130 160 190
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2018, o 10:13 przez marsoft.mg, łącznie zmieniany 1 raz.
- DonSikor
- Forumowicz
No i to chciałem przeczytać. Dzięki wielkie!
A z tą uszczelką - coś opel zrobił w tym kierunku w polifcie?
A z tą uszczelką - coś opel zrobił w tym kierunku w polifcie?
- wassermann
- Zapaleniec
- Auto: Insignia GSi 2.0T
- Kod silnika: B20NFT
- Miasto: nec temere, nec timide
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
Nawet jeśli zrobił, to i tak tego oficjalnie nie przyzna. To oznaczałoby przyznanie się do wady we wcześniejszych egzemplarzach.
Druga sprawa, że statystycznie polifty mają mniejsze przebiegi, więc jak dotąd wydają się mniej awaryjne...
M.
Druga sprawa, że statystycznie polifty mają mniejsze przebiegi, więc jak dotąd wydają się mniej awaryjne...
M.
- mazmarcin
- Klubowicz
Jak poznajesz silnik bez vinu?
To nie zdławiona DTH tylko pewnie DTE który ma 140KM
- DonSikor
- Forumowicz
Po vinie wychodzi A20DTE.
Jak tu wygląda kwestia podniesienia mocy? Wiem, że to diesel i moment zrobi robotę, że nie będzie to aż taki muł jak to samo w benzynie bez turbo. Ale czy te 140 to rzeczywiście za mało?
Jak tu wygląda kwestia podniesienia mocy? Wiem, że to diesel i moment zrobi robotę, że nie będzie to aż taki muł jak to samo w benzynie bez turbo. Ale czy te 140 to rzeczywiście za mało?
- mazmarcin
- Klubowicz
Czy wystarczy mocy to zależy co oczekujesz. Propo podniesienia mocy to wyniki podobne jak w DTH .
- DonSikor
- Forumowicz
Oczekuje, że dojeżdżając 60 km do pracy nie będzie mi palił 8 litrów, że jak zacznę wyprzedzać to będzie to szło, a nie jak teraz przy 122km benzynowej Vectrze..
Z czasem można podbić do tych 190km, się trochę pojeździ, sprawdzi czy wszystko ok do podniesienia mocy.
Tymczasem jestem umówiony na sobotę na oględziny, bo gościu od poniedziałku to piątku za granicą.
Ogólnie auto z Holandii, poprawiane pół zderzaka tył, bo ktoś się nie zmieścił i obciera była. Serwis ASO, wszystko do sprawdzenia. Zobaczymy czy będzie tak kolorowo również na oględzinach.
Z czasem można podbić do tych 190km, się trochę pojeździ, sprawdzi czy wszystko ok do podniesienia mocy.
Tymczasem jestem umówiony na sobotę na oględziny, bo gościu od poniedziałku to piątku za granicą.
Ogólnie auto z Holandii, poprawiane pół zderzaka tył, bo ktoś się nie zmieścił i obciera była. Serwis ASO, wszystko do sprawdzenia. Zobaczymy czy będzie tak kolorowo również na oględzinach.
- coolmobil
- Zapaleniec
- Auto: Skoda Superb
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Warszawa
- Otrzymał piwo: 2 razy
Jako ostrzeżenie wklejam info o aucie.
Mój znajomy chciał ja kupić.
Jak ja sprawdzili to okazało się ze była szkoda na ponad 50 tys PLN.
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-insi ... B9nF2.html
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mój znajomy chciał ja kupić.
Jak ja sprawdzili to okazało się ze była szkoda na ponad 50 tys PLN.
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-insi ... B9nF2.html
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk