--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuKondolencje dla mieszkańców i klubowiczów z Gdańska
- profek
- Użytkownik
- Auto: INSIGNIA
- Kod silnika: A20DTJ
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Łódź
- Otrzymał piwo: 4 razy
Kondolencje dla mieszkańców i klubowiczów z Gdańska
Bez względu na to w co wierzycie i jakim obozom politycznym sprzyjacie przyjmijcie najszczersze kondolencje z powodu tak haniebnej śmierci prezydenta miasta Gdańsk.
-
Jo17
- Użytkownik
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: B15XFT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: UK,
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 5 razy
Re: Kondolencje dla mieszkańców i klubowiczów z Gdańska
Ja również składam szczere kondolencje Rodzinie i wszystkim Gdańszczanom.
- diobol78
- Nowicjusz
- Auto: Insignia a
- Kod silnika: A20DTH
- Miasto: Rydułtowy
-
marcin.1987
- Zapaleniec
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DT
- Miasto: Gdańsk
- Otrzymał piwo: 13 razy
To nie mieszkańcom należą się kondolencje, a rodzinie właśnie.
Dla mnie osobiście to co się stało to kompletny szok i mimo, że nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych to cała ta sprawa jest dla mnie grubymi nićmi szyta... ale od tego jest prokuratura i inne instytucje, żeby krok po kroku, minuta po minucie przeanalizować to co się wydarzyło.
Dla mnie osobiście to co się stało to kompletny szok i mimo, że nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych to cała ta sprawa jest dla mnie grubymi nićmi szyta... ale od tego jest prokuratura i inne instytucje, żeby krok po kroku, minuta po minucie przeanalizować to co się wydarzyło.
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
Dramat, szok i niedowierzanie co się dzieje w tym kraju.
Łącze się w bólu z rodziną i przyjaciółmi.
Łącze się w bólu z rodziną i przyjaciółmi.
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
- wassermann
- Zapaleniec
- Auto: Insignia GSi 2.0T
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: nec temere, nec timide
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 40 razy
Tak jak zawsze dotąd stroniliśmy z żoną od wszelkich masowych akcji "poparcia" czy "protestu", marszów smutnych czy radosnych, zawsze byliśmy z dala od tłumu i od stada owieczek, to w poniedziałek pierwszy raz bez większego namysłu poszliśmy na Długi Targ, gdzie odbył się spontaniczny wiec.
Tłum ludzi. I cisza. Przez długie minuty - cisza. Żadnych szeptów, telefonów, nic. Tylko carillon z Ratusza wygrywał melodie, a w przerwach między nimi - cisza. Choć emocje rozpalone... Życie normalnie płynie dalej, ale myśl o tym, co się wydarzyło - do tego w jakim momencie doszło do tego mordu i jaka "argumentacja" mu towarzyszyła - jest przygnębiająca. Targają emocje, raz smutek miesza się z wściekłością, kiedy indziej spokojny żal przeplata się z chęcią rewolty, od razu stłumionej poczuciem bezsilności. Ale spokojnie. Dewizą Gdańska jest mądra odwaga.
M.
Tłum ludzi. I cisza. Przez długie minuty - cisza. Żadnych szeptów, telefonów, nic. Tylko carillon z Ratusza wygrywał melodie, a w przerwach między nimi - cisza. Choć emocje rozpalone... Życie normalnie płynie dalej, ale myśl o tym, co się wydarzyło - do tego w jakim momencie doszło do tego mordu i jaka "argumentacja" mu towarzyszyła - jest przygnębiająca. Targają emocje, raz smutek miesza się z wściekłością, kiedy indziej spokojny żal przeplata się z chęcią rewolty, od razu stłumionej poczuciem bezsilności. Ale spokojnie. Dewizą Gdańska jest mądra odwaga.
M.