Igorwlkp pisze: ↑8 maja 2019, o 16:32
No tak o gumie to tylko facet ma myśleć

O rysach na mojej Isi nie zapomniałaś wspomnieć

Ja tez pochwaliłem jest ładna
( w nawiasie odpowiem na OT, gdyż znowu Wam gadanie ze mną złazi na mega Off Top: a kto ma myśleć o gumach? tak jakby zwyczajowo i z powodów naturalnych nie posiadam żadnej końcówki na którą gumy mogłyby mi pasować- wręcz przeciwnie jest

ale to wie ten kto ma wiedzieć bo sprawdził, reszta się domyśla

)
O rysach wspomniałam, bo się nimi ustawiłeś do zdjęcia i zrobiłeś ich prezentację. Trudno nie zauważyć
Dzięki za pochwałę- wiem, że ładna- nadal mi się podoba
A co do ASO- jak zwykle coś spartolą i będę musiała tam wrócić

nie mam napięcia w kabelkach wyprowadzonych po słupkach. A uprzedzałam że w schowku mam DVD i pytałam czy to nie będzie problemu z wymianą tego filtra kabinowego. Pan powiedział, że sobie poradzą. Ewidentnie czegoś nie spięli dobrze, więc zaraz wyślę reklamację i no cóż - będę musiała tam wrócić

Kamera z baterii własnej rozładowała mi się po 30km i niestety teraz mam niedziałający rejestrator

muszę poszukać teraz starej kamery i kabla i wpiąć do gniazdka zapalniczki jak kiedyś. Zła jestem, bo no zawsze jakieś coś

a nie było jak tego sprawdzić- jak wsiadłam za kierownicę na ich parkingu to spojrzałam na kamery czy działają , czy monitor działa i pojechałam- nie popatrzyłam wtedy, że nie ma ładowania baterii a działa rejestrator z własnej

eh...
A co do cen. Ceny materiałów w ASO znośne, chociaż w takich cenach by mi tego nie sprzedali bo kasę robią robocizną, nie? robocizna to więcej niż połowa wartości moich dzisiejszych prac:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.