W sobotę miałem okazję pojeździć golfem gti 10 lub 11 rok. To by mi wystarczyło
Tylko nadwozie mi 3D nie pasuje
Oczywiście był w manualu
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuMnie do 100 zrobił 200 konny Superb, a mam kuniów tyle co ten o którym napisałeś

Dla tego uważam ze nawet mój 180KM jeździ wystarczająco jak na moje potrzeby
Dla tego uważam ze nawet mój 180KM jeździ wystarczająco jak na moje potrzeby
A ja ostatnio doświadczyłem właśnie Superba na podwójnym wydechu, Sportline, na włączaniu się w ekspresówkę (3 pasy pod górę). Od 100 do 180 km/h trzymał się za mną, zająłem środkowy i zostawiłem mu lewy wolny, bo wiedziałem że jeśli to 272/280 KM to nie mam szans, no i przy 180 poszedł na lewy i pokazał mi zadek
Nie, takich kotwic jeszcze nie wypatrzyłem w aucie.Bartol pisze:Czy takie elementy wyglądają znajomo?
https://insignia-club.pl/viewtopic.php? ... 40#p202062
za chwilę (bodajże od 2022) wszystkie auta w UE będą miały obowiązkowe limitery reagujące na ograniczenia. Do tego obowiązkowe czarne skrzynki rejestrujące zarówno wyłączenie limitera, jak i wszystkie zachowania kierowcy.wassermann pisze: ↑4 gru 2019, o 14:22A ja ostatnio doświadczyłem właśnie Superba na podwójnym wydechu, Sportline, na włączaniu się w ekspresówkę (3 pasy pod górę). Od 100 do 180 km/h trzymał się za mną, zająłem środkowy i zostawiłem mu lewy wolny, bo wiedziałem że jeśli to 272/280 KM to nie mam szans, no i przy 180 poszedł na lewy i pokazał mi zadekAleż mnie korci ten program silnika i skrzyni (daje zysk z 27 do 20 sekund 0-200 km/h), no ale gwarancja i leasing...
Ale spokojnie, spotkamy się może kiedyś ponownie na jakiś ciasnych łukach, to sprawdzimy jego hamulce i sprawność 4x4Np. Arteony, zwłaszcza 190 KM, mają duży problem z hamulcami z tyłu. To samo Passat, Superb. Po kilku tysiącach km siła hamowania odczuwalnie słabnie, pojawia się buczenie, wystarczy parę razy zahamować z większej prędkości na autostradzie, by hamulce siadły. Słabe punkty swego przeciwnika znaj i wykorzystuj, własnych nie prezentuj
![]()
Więc sorry za zaśmiecanie wątku. To są z Octavii, a w Superbie widocznie wymyślili coś ładniejszego. Myślałem, że to standard w Skodach, ale się pomyliłem.coolmobil pisze: ↑4 gru 2019, o 14:42Nie, takich kotwic jeszcze nie wypatrzyłem w aucie.Bartol pisze:Czy takie elementy wyglądają znajomo?
https://insignia-club.pl/viewtopic.php? ... 40#p202062
Jest sporo innych uchwytów i haczyków.
Dwusetkę zrobisz na rzadko powyżej 100wassermann pisze: ↑4 gru 2019, o 14:22
A ja ostatnio doświadczyłem właśnie Superba na podwójnym wydechu, Sportline, na włączaniu się w ekspresówkę (3 pasy pod górę). Od 100 do 180 km/h trzymał się za mną, zająłem środkowy i zostawiłem mu lewy wolny, bo wiedziałem że jeśli to 272/280 KM to nie mam szans, no i przy 180 poszedł na lewy i pokazał mi zadekAleż mnie korci ten program silnika i skrzyni (daje zysk z 27 do 20 sekund 0-200 km/h), no ale gwarancja i leasing...
Ale spokojnie, spotkamy się może kiedyś ponownie na jakiś ciasnych łukach, to sprawdzimy jego hamulce i sprawność 4x4Np. Arteony, zwłaszcza 190 KM, mają duży problem z hamulcami z tyłu. To samo Passat, Superb. Po kilku tysiącach km siła hamowania odczuwalnie słabnie, pojawia się buczenie, wystarczy parę razy zahamować z większej prędkości na autostradzie, by hamulce siadły. Słabe punkty swego przeciwnika znaj i wykorzystuj, własnych nie prezentuj
M.