Ze skrzypieniem coś patrzyli, ale nie było żadnych nieprawidłowości. Polecili jedna stacje diagnostyczną, ze starszym Panem i lepszym osprzętem, który zawsze dogłebnie grzebie w aucie i się niby zna. Zobaczymy podjadę we wrzesniu po urlopie.
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuRodzinne v6
- najcik123
- Użytkownik
- Auto: Opel Insignia OPC SW
- Kod silnika: A28NER
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Piła
- Postawił piwo: 2 razy
Re: Rodzinne v6
No i wjechał nowy komplet brembo
Ze skrzypieniem coś patrzyli, ale nie było żadnych nieprawidłowości. Polecili jedna stacje diagnostyczną, ze starszym Panem i lepszym osprzętem, który zawsze dogłebnie grzebie w aucie i się niby zna. Zobaczymy podjadę we wrzesniu po urlopie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- najcik123
- Użytkownik
- Auto: Opel Insignia OPC SW
- Kod silnika: A28NER
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Piła
- Postawił piwo: 2 razy
Re: Rodzinne v6
Dziś wjechał mały modzik oświetlenia bagażnika. Wszyszło lepiej niż się spodziewałem
Przy okazji pociągnąłem sobie kabeł do wideorejestratora na tył, tymi `wężami` na kable co idą do klapy.
Jedynie jak się okazało, owy kabel to jakiś kabel koncentryczny ala RTV i muszę dokupić jakieś wtyczki, żeby to ładnie połączyć. Jutro podjadę do elktrycznego, myślę że coś mi znajdą.
Przy okazji pociągnąłem sobie kabeł do wideorejestratora na tył, tymi `wężami` na kable co idą do klapy.
Jedynie jak się okazało, owy kabel to jakiś kabel koncentryczny ala RTV i muszę dokupić jakieś wtyczki, żeby to ładnie połączyć. Jutro podjadę do elktrycznego, myślę że coś mi znajdą.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.