Te

Namazane na galaxy S3
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Wyrażam swoją opinię. Ja bym tego nie chciał, a tym bardziej nie zamówił nawet jakby za darmo rozdawali. Te jasne światło i układ jeszcze jakoś ujdzie, ale mrugające pomarańczowe to już tandetaszogi84 pisze:Alex nie znasz się;) to gadżet ktury wiele osób by chciało a nawet pewnie zamówienia już poszły
Alex luuzzzik dla mnie też to tylko, na zasadzie gadżetu pomarańczowy kicha ale śmieszne jest i interesujące co można zrobić, to na ulicy jakbym zobaczył to gemba by mi się uśmiechnęła:D i oto chodziAlex pisze:Wyrażam swoją opinię. Ja bym tego nie chciał, a tym bardziej nie zamówił nawet jakby za darmo rozdawali. Te jasne światło i układ jeszcze jakoś ujdzie, ale mrugające pomarańczowe to już tandetaszogi84 pisze:Alex nie znasz się;) to gadżet ktury wiele osób by chciało a nawet pewnie zamówienia już poszły
Wiadomo, że bez spiny. Szyderczy uśmiech pokazałby się na mojej twarzyszogi84 pisze:Alex luuzzzik dla mnie też to tylko, na zasadzie gadżetu pomarańczowy kicha ale śmieszne jest i interesujące co można zrobić, to na ulicy jakbym zobaczył to gemba by mi się uśmiechnęła:D
I sprawa w sądzieszogi84 pisze:Pozatym pewnie mniej rzeźby zamówić 6 lamp strobo niebieskich komplet za 250 zł i jest pseudo policyjny scigacz;)