w zeszłym tygodniu wymieniałem tarcze i klocki tył i pomyślałem zrobić na nowo adaptację hamulca, znalazłem taką funkcję w OPCOMIE tylko nie wiem czy czegoś jeszcze dodatkowego przed Aktywacją nie trzeba zrobić?? chodzi mi o to czy czy ręczny ma być spuszczony czy nie itp. Czy ktoś z was zna więcej szczegółów?
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuAdaptacja Hamulca postojowego za pomocą OP-COM
- snikers
- Użytkownik
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Warszawa
Adaptacja Hamulca postojowego za pomocą OP-COM
Witam,
w zeszłym tygodniu wymieniałem tarcze i klocki tył i pomyślałem zrobić na nowo adaptację hamulca, znalazłem taką funkcję w OPCOMIE tylko nie wiem czy czegoś jeszcze dodatkowego przed Aktywacją nie trzeba zrobić?? chodzi mi o to czy czy ręczny ma być spuszczony czy nie itp. Czy ktoś z was zna więcej szczegółów?

-
Kot
Re: Adaptacja Hamulca postojowego za pomocą OP-COM
Z opcoma nie wyjdzie sam próbowałem, tylko z GDS'u2 leci procedura tz. puszcza zaciąga puszcza itp.
Szczerze to wydaje mi się że wystarczy samemu trochę się pobawić i będzie podobny efekt.
Szczerze to wydaje mi się że wystarczy samemu trochę się pobawić i będzie podobny efekt.
-
Pobo1315
A czy w insigni idzie zrobic tak ze po wyłączeniu silnika elektryczny hamulec ręczny zaciąga sie sam ? Zona ma tak w scenicu i jest dość wygodne
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Pobo1315
Ok bede wdzięczny
-
Kot
Popytałem poczytałem niestety nie idzie coś takiego zrobić ;/