Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No to dziś zrobiłem remapping jest ok 200 piszę ze około bo jak na złość padło zasilanie w warsztacie po pierwszej próbie było 198 cusik poprawili i miało być lepiej ale tego dowiem się następnym razem bo nie chciało mi się czekać bo do przejechania miałem jeszcze 180 km teraz jeszcze dystanse dojdą i na wiosnę H&R-30
-- 8 sty 2016, o 21:53 --
Dziś postanowiłem naprawić mate kierowcy w moim przypadku wadliwa była mata oparcia obwód przerwany w 3 miejscach plus oderwane gniazdo ..... naprawa skończyła się powodzeniem działa wszystko ok
W nocy te oświetlenia klamek nie przeszkadzają w jeździe? W poprzednim aucie musiałem trochę ściemnić diody bo oświetlały mi podsufitkę Ale świeciły pod innym kontem niż u Ciebie
aaa ja poradziłem sobie pilniczkiem do paznokci, spiłowałem główkę diody oraz zmatowiłem całą obudowę. Zrobiła się mleczna i nie skupiała światła w jednym kierunku