Witajcie!
Po założeniu żarówek Philips Diamond Vision H7 pojawia się informacja na wyświetlaczu o przepalonej lewej żarówce mijania mimo że żarówki są obie założone i dobrze świecą. Po zmianie na poprzednią żarówkę błędu nie było. Pierwsze co może się nasunąć to uszkodzona żarówka ale czy tak naprawdę jest to możliwe skoro świeci?
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuPhilips Diamond Vision H7 - sygnalizacja przepalonej żarówki
- radkor
- Użytkownik
- Auto: Mondeo Mk4 2.2 220KM
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Warszawa
- Otrzymał piwo: 2 razy
Re: Philips Diamond Vision H7 - sygnalizacja przepalonej żar
Czy to samo się dzieje, gdy tę konkretną żarówkę przełożysz do drugiej lampy?
W jakim stanie są blaszki w kostce? Nie zaśniedziały przypadkiem i nie zwiększają oporu?
W jakim stanie są blaszki w kostce? Nie zaśniedziały przypadkiem i nie zwiększają oporu?
- Sebuś
- Użytkownik
- Auto: Insignia ST EcoFLEX
- Kod silnika: A20DTL
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Czerwionka-Leszczyny
- Otrzymał piwo: 5 razy
Re: Philips Diamond Vision H7 - sygnalizacja przepalonej żar
Właśnie dzisiaj nad tym myślałem żeby spróbować przełożyć tą żarówę na drugi reflektor, będziemy próbować
.
-- 31 sie 2016, o 17:24 --
Dopiero dzisiaj zamieniłem stronami żaróweczki i nadal sygnalizacja spalonej żarówki w lewym reflektorze. O tyle to dziwne że po włożeniu zwykłej żarówki błędu nie ma.
-- 31 sie 2016, o 17:24 --
Dopiero dzisiaj zamieniłem stronami żaróweczki i nadal sygnalizacja spalonej żarówki w lewym reflektorze. O tyle to dziwne że po włożeniu zwykłej żarówki błędu nie ma.
Ostatnio przesunięty w górę 31 sie 2016, o 16:25 przez: Sebuś.