Witam wszystkich,
nie miałem okazji dać się za bardzo poznać na forum ani nie przedstawiłem się w oficjalnym wątku, niemniej jednak liczę że nadrobię
Co do zlotu - komplikacja jest taka, że niestety niecały miesiąc temu na S8 przedstawiciel młodzieży w aucie "dawno temu premium" zakończył manewr hamowania awaryjnego na tyle mojego auta

Chłopaki w serwisie jeszcze mi auto składają (podobno brakuje tylko reflektora) ale wyjazd moim autem z godziny na godzinę staje pod coraz większym znakiem zapytania. Co do samej obecności - oczywiście będę, łatwo się mnie nie pozbędziecie

- w najgorszym wypadku przyjadę autkiem zastępczym (w sumie zgadza się marka, model i jednostka napędowa

- mam nadzieję, że mnie przyjmiecie w zastępczej Iśce
Dojazd planuję w godzinach 13:00 - 15:00. Nie pamiętam czy macie już oponę do konkurencji, w razie czego mam do dyspozycji dwa rozmiary

(będąc precyzyjnym: bridgestone potenza 255/40/17 lub dunlop sport maxx 225/45/17 - czyli cięższa lub lżejsza
Przejrzałem wątek i widzę, że - sądząc po wpisach - wiele osób lubi aktywności fizyczne. Proponuję więc (pozakonkursowo oczywiście) poranną przebieżkę po okolicy w tempie rekreacyjnym (do 5km lub do pół godzinki) - w sobotę lub niedzielę rano, jak kondycja (czyt. kac) pozwoli - jakby ktoś miał ochotę dołączyć - zapraszam