--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------

Insia by ewuschris
Insia by ewuschris
Silnik 2.0 160km
Seria elite: el.szyby, el. lusterka, fotele przednie z pamięcią ustawień, hamulec ręczny elektryczny,
, podgrzewane lusterka, podgrzewane siedzenia przednie,
navigacja DVD 800, automatyczna klimatyzacja, sensor deszczu, sensor zmierzchu, cruise control,
bixennon12000k, halogeny xennon look(8000k), doświetlanie zakrętów xennon look(8000k), vauxhall
projector w drzwiach, led podświetlenia nóg (niebieskie), led podświetlenie wewnętrzne przód (niebieskie),tył led ice wthie(dla lepszej widoczności dziecka), led niebieskie podświetlenie bagażnika, led podświetlenie tablicy rejestracyjnej, obramówka tablic rejestracyjnych (irmscher),czarna tylna listwa , ciemne szyby, ciemne tylne lampy(malowane), ciemne boczne kierunkowskazy (malowane)z irmscher sorround,
oryginalne felgi KAHN SPLIT RIMS deep dish 19stki:
przod 235.35.19 - 9.5 ej
tyl 255.35.19 - 10.5 ej
Seria elite: el.szyby, el. lusterka, fotele przednie z pamięcią ustawień, hamulec ręczny elektryczny,
, podgrzewane lusterka, podgrzewane siedzenia przednie,
navigacja DVD 800, automatyczna klimatyzacja, sensor deszczu, sensor zmierzchu, cruise control,
bixennon12000k, halogeny xennon look(8000k), doświetlanie zakrętów xennon look(8000k), vauxhall
projector w drzwiach, led podświetlenia nóg (niebieskie), led podświetlenie wewnętrzne przód (niebieskie),tył led ice wthie(dla lepszej widoczności dziecka), led niebieskie podświetlenie bagażnika, led podświetlenie tablicy rejestracyjnej, obramówka tablic rejestracyjnych (irmscher),czarna tylna listwa , ciemne szyby, ciemne tylne lampy(malowane), ciemne boczne kierunkowskazy (malowane)z irmscher sorround,
oryginalne felgi KAHN SPLIT RIMS deep dish 19stki:
przod 235.35.19 - 9.5 ej
tyl 255.35.19 - 10.5 ej
Ostatnio zmieniony 1 sie 2015, o 23:52 przez ewuschris, łącznie zmieniany 11 razy.
-
- Użytkownik
- Auto: opel
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2013
- Miasto:
- Otrzymał piwo: 6 razy
Re: INSIA BY EWUSCHRIS
widzę że emocje opadły 

Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, o 08:54 przez Luk, łącznie zmieniany 1 raz.
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
lampy tył "przekozak"
skrzela i ciemnie kierunki także na +
naklejki jak już pisałem przesadzone i moim zdaniem zbędne.
dołożyłbym drugi wydech z tyłu, lekko posadził na ziemi, może ciemne halogeny z przodu ?
skrzela i ciemnie kierunki także na +
naklejki jak już pisałem przesadzone i moim zdaniem zbędne.
dołożyłbym drugi wydech z tyłu, lekko posadził na ziemi, może ciemne halogeny z przodu ?
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
zapomniałem dodac ze mój projek nie jest w pełni skończony.
Mam zamiar wymienić felgi na 20cali lub pomalowac oryginaly na czrno,wtedy dopiero zawieszenie,nastepnie pogkrecic do 220 km.
Mam zamiar wymienić felgi na 20cali lub pomalowac oryginaly na czrno,wtedy dopiero zawieszenie,nastepnie pogkrecic do 220 km.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2015, o 02:10 przez ewuschris, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Insia by ewuschris
tak jak pisałem wcześniej, kolor bardzo fajny i świetnie kontrastuje z jasnym wnętrzem 

ogrzewane szyby mam tylna,i boczne,to samo z przednimi(MÓJ BŁĄD ,PRZÓD I BOKI SILNY NADMUCH),wlaczasz guzik i ci ogrzewa,a dalej jak to zrobione czy standard czy dodane extra nie mam pojecia poprostu taka kupiłem,co do projector w drzwiach to znaczy kiedy otworze drzwi wyswietla mi sie znaczek na podłozu,a co do swiatel to mam dziecko i podczas jazdy czasami potrzebne jest jasne swiatlo z tylu,a naklejki,rzeczywiscie troche ich jest ,moze ta na klapce paliwa niepotrzebna,a do przedniej to raczej zostanie ze wzgledu na razenie slonca,dziekuje za komentwojtassss pisze:Pytań kilka:
Jak masz ogrzewane wszystkie szyby?
Co to projektor w drzwiach?
Dlaczego tak masz nakombinowane z oświetleniem wnętrza? Niebieski/biały/czerwony
Zamiast naklejek wolałbym zacząć od np grilla irmiego. Naklejki jeżeli już tak upragnione użyłbym na koniec projektu.
Ciekawy i nietuzinkowy kolor auta.
-- 10 lut 2014, o 12:18 --
tak opadły i uzyskały pozytywny obrótluk59 pisze:nooo ładna![]()
widzę że emocje opadły

Ostatnio zmieniony 5 cze 2014, o 23:00 przez ewuschris, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś nie mogę sobie tego wyobrazić ze wszystkie szyby ogrzewane wiem tylko o tylnej w oplu nie wiem więc wzywam Cię panie WOJTASSSS powiedz coś
Wysłane przy użyciu Tapatalka.

A i jeszcze o Quickheat ale to już sprawdziłem bardzo szybko się nagrzewa i wieje gorącym ale z tego środkowego nawiewu na podszybiu i można to wyłączyć aby się nie włączyło od razu po odpaleniu czyli temp od razu na 18 i poniżej to działa ale może jak będzie ciepło na dworze tez nie będzie się włączyć jeszcze nie spr pozatym łatwo sprawdzić bo po odpaleniu silnika i np temp 23 to od razu obroty wskocza ponad 1000 a potem zrobić na 18 i za chwilę spadną.
wiec ponawiam pytanie jak ogrzewane wszystkie szyby? Boczne wiązka kabli musiała by iść a przecież boczne się ruszają....

- peja-1991
- Kontakt:
Krzyśku - ja prosiłbym o zdjęcia wnętrza auta - włącznie z przyciskami od ogrzewania szyb, byłoby dla potomnych co się z tym je 
dzięki z góry

dzięki z góry
tak jak pisałem wczesniej nie mam pojecia jak to działa,jesli bedzie zimniej zrobie filmik,byłem świecie przekonany ze to standart w elite
tak projector tak jak w linku,a bagaznik czerwone zgadza sie.wojtassss pisze:Nie żebym się czepiał, bo nie chcę żebyś się obraził itd
Ale powiedz mi na logike jak możesz mieć grzane wszystkie szyby?Masz w nich zatopione wiązki grzewcze? W każdej? Zwłaszcza w opuszczanych, gdzie do wiązek grzewczych musi iść kabel. Czyli jak otwierasz i zamykasz to kabel raczej by się ułamał. Na mój gust (może i spaczony) to masz grzanie tylnej szyby i nadmuch na przednią dodatkowy, czyli jak wszyscy tutaj.
A ten projektor to to takie ustrojstwo co na ebay? Takie:
http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-12V- ... 35ceabc7e9
Dziecko ok rozumiem, ale w bagażniku masz czerwone tak?
Ostatnio zmieniony 15 mar 2015, o 02:16 przez ewuschris, łącznie zmieniany 2 razy.
fajna iska,ale kolego posciagaj te naklejki bo troche to zalatuje,tylne swiatla bajka,i znaczek vaxualla prysnij na czarno,bo ta czerwien to do niczego nie pasuje,ale to moje zdanie,jak bedziesz malowal felgi na czarno to od razu caly tylny chrom z klapy w czern i przedni grill
ok cokolwiek by to niebyło działa mnie powiedziano co innegowojtassss pisze:No to mówię, że masz to samo co wszyscy. Górny to po prostu nawiew na szyby (mocniej dmucha) dolny to grzanie tylnej szyby i lusterek.
Czyli pełen standard, nie masz podgrzewanych wszystkich szyb tylko jedną.
- peja-1991
- Kontakt:
dokładnie tak jak Wojtek pisze -masz ogrzewaną tylną szybę i nawiew na przednią - mam tak samo
Czyja by nie byla zalatuje AGROkiego pisze:A Ty juz taka kupiles czy tuning zewnetrzny to Twoja robota?

tragedi nie ma, mnie osobiscie nie podobaja sie lampy tyl i ta nalepka na klapke paliwa ,to bylo modne 10 lat temu i tylko zeby nie wpadlo ci do glowy zamontowanie spoilera na klape 

- wojciechhh
- Użytkownik
- Auto: Insignia CDTI
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Niemcy NRW
- Otrzymał piwo: 3 razy
O gustach ponoć się nie dyskutuje ale... Trochę za dużo tu wszystkiego, w dodatku bez smaku
Wysłane z mojego XT890 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego XT890 przy użyciu Tapatalka
Od tego jest forum i do tego jest to forum dyskusyjne a więc napisze od siebie :
Kolor bardzo ładny nawet rzekłbym przepiękny a reszta Tuning Party
Kolor bardzo ładny nawet rzekłbym przepiękny a reszta Tuning Party