Ciężko powiedzieć,tym bardziej, że nie posiadam żadnego urządzenia diagnostycznego, a i tak nie wiadomo czy by pomogło. Zacznę od bezpieczników, gdzie ich szukać? odpowiedzialnych za światła? Przekaźników raczej nie zdiagnozuje, może ktoś bardziej coś naprowadzi?
Na moją logikę, tak jak kolega wyżej mówi, na pewno powinny mignąć na trybie manualnym. Więc jest coś nie tak,w instrukcji także piszą, żeby tylko "nacisnąć dzwignię"
-- 11 maja 2016, o 18:31 --
Udało się coś ustalić tzn
Odłączenie aku nic nie dało, lecz powoli udaję się niesprawność rozwiązać, sprawdziłem bezpieczniki, wszystkie dobre. lecz po wymianie bezpiecznika odpowiedzialnego za dlugie światła strony lewej, problem ustał, światła drogowe działają, ale niestety problem dalej leży po prawej stronie, więc teraz pytanie, czy może być żarnik do wymiany? wymiana bezpiecznika po tamtej stronie nic nie daję.
-- 11 maja 2016, o 20:50 --
Po Waszych sugestiach doszedłem do tego iż, żarniki są sprawne, bezpieczniki również (chociaż tak jak mówie po wymianie bezpiecznika lewa strona zaczeła świecić - długimi) wziołem się teraz za wiązki, wyciągnołem wtyczkę z prawej strony auta, z lampy, jak się nie mylę były 3x plus z czego 2 plusy dawały mocne światło w probówce a z czego po podłaczeniu do jednego, probówka się tylko żarzyła. Niestety nie mogłem wyciągnąć wtyczki z lewej strony żeby porównać czy tam jest tak samo. Może tutaj leży problem? Macie jakiś opis tych wtyczek? co z czego, który pin?
Dzięki za pomoc