To jest bardzo pewne. W mojej mieścinie w ciągu miesiąca zarznęli dwa razy DSG w Superbie R36, przy okazji mają tak krzywe felgi, że więcej niż 120 km/h nie mogą jechać bo kierownicy nie da się w rękach utrzymać, a w stolicy województwa wydachowali Megane RS. I tak my płacimy więc czym się mają przejmować. A że jako kierowców do tych 300konnych aut biorą pierwszych lepszych to później są takie efekty.dziegma pisze:Tanio, ale na serwisie pewnie szybko dealer zarobi.
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuPolicyjne ścigacze.
- Alex
- Zapaleniec
- Auto: Peugeot 508
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Iława
- Otrzymał piwo: 8 razy
Re: Policyjne ścigacze.
Kali, nie wszystkie są R36. Znaczna większość to tylko 2.0 TSI.
Zwycięzca konkursu na zdjęcie miesiąca CZERWIEC 2014
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
no niestety taka prawda.
Dostają porządne fury a jeździć nie potrafią.
wystarczy zobaczyć ten filmik:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dy1aYktBEU0[/youtube]
Dostają porządne fury a jeździć nie potrafią.
wystarczy zobaczyć ten filmik:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dy1aYktBEU0[/youtube]
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
-
acme71
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/ ... ,id,t.html
We Wrocławiu i na Dolnym Śląsku łatwo będzie ich poznać - nie mają ledów i xenonów, a z tego co zauważyłem to we Wrocławiu rzadko spotkać Isię na zwykłych światłach
We Wrocławiu i na Dolnym Śląsku łatwo będzie ich poznać - nie mają ledów i xenonów, a z tego co zauważyłem to we Wrocławiu rzadko spotkać Isię na zwykłych światłach
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 39 razy
Ostatnio widziałem 2 Insignie na trasie Warszawa- Tarnowskie Góry. Obie były zajęte 
-
Grzegorz
PNT 90LY - czarna Isia, nieoznakowana. Woj. wielkopolskie powiat nowotomyski, będzie w szczególności bujać się po autostradzie na odcinku Nowy Tomyśl-Buk oraz Nowy Tomyśl-Trzciel.
- Alex
- Zapaleniec
Mały rekonesans na poznańskich ulicach
Czarny carbon HPU C692, srebrny magnetic HPU C696. Drogówka nimi nie jeździ, służą do celów służbowych.
Brązowy mahogany PZ 412AW, srebrny magnetic PZ 2832W. Te już służą do polowań na drogach.
Wspomniana wyżej PNT 90LY oraz PO 057JV, które również polują. Jeszcze ich kilka jeździ, ale na wszystko potrzeba czasu żeby to ogarnąć.
Czarny carbon HPU C692, srebrny magnetic HPU C696. Drogówka nimi nie jeździ, służą do celów służbowych.
Brązowy mahogany PZ 412AW, srebrny magnetic PZ 2832W. Te już służą do polowań na drogach.
Wspomniana wyżej PNT 90LY oraz PO 057JV, które również polują. Jeszcze ich kilka jeździ, ale na wszystko potrzeba czasu żeby to ogarnąć.
Ostatnio zmieniony 9 gru 2014, o 18:10 przez peja-1991, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunąłem załącznik - zgłoszenie kradzieży
-
Adam10
Re: Ku przestrodze
zapomniałeś jeszcze o dwóch superB w okolicach Ostródy
Często też teraz stoją na końcu dwupasmówki koło Nidzicy 
Od ponad trzech lat latam co dwa tygodnie na trasie Gdańsk-Warszawa
Od ponad trzech lat latam co dwa tygodnie na trasie Gdańsk-Warszawa
- Radek_TRN
- Użytkownik
- Auto: BMW F10
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Toruń
Wczoraj lecąc do domu DK1 (okolice Radomska) widziałem w akcji jedną z tych poliftowych Insignii. Blachy zaczynały się na EPJ.Kali pisze:Poliftowe 250KM http://moto.onet.pl/aktualnosci/policja ... zdow/g2w54
Wysłane przez Tapatalk
-
Grzegorz
Będę za tydzień jechał z Poznania do Karpacza drogą nr 5 do Leszna, potem 12 na Głogów i z Głogowa 3 do Jeleniej Góry.
Dużo tam lotnych patroli jest?
Dużo tam lotnych patroli jest?
-
P405
- Zapaleniec
- Auto: Insignia CDTI
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Leszno
- Otrzymał piwo: 28 razy
Leszno masz czarną oktawię rs Pl 28512 i oznakowanego passata Głogów Alfa, Lubiń Polkowice jest Vectra, Jelenia to już insignia. Uważaj na fotki, zwłaszcza jak wyjedziesz z Leszna, masz Lasocie i 40 przy szkole i w następnej miejscowości Długie Stare też przy szkole, ale zobaczysz go w ostatnim momencie, bo zasłania go znak przejście dla pieszych.
-
Grzegorz
Dobrze, że jest te Google Street View. W Lasocicach to widzę stacjonarny stoi. Ten w Długich Starych to chyba jakiś nowy jest, bo na guglach go jeszcze nie widać.
W miejscowościach to staram się dla bezpieczeństwa jechać przepisowo + 8km/h (zawyżenie licznika), zaś na tej 12 są takie ładne proste i najbardziej obawiam się mobilnych. Poza tym dalej na 3 za Głogowem jest 2 pasmówka, na której też chciałoby się przycisnąć.
Dzięki za info.
W miejscowościach to staram się dla bezpieczeństwa jechać przepisowo + 8km/h (zawyżenie licznika), zaś na tej 12 są takie ładne proste i najbardziej obawiam się mobilnych. Poza tym dalej na 3 za Głogowem jest 2 pasmówka, na której też chciałoby się przycisnąć.
Dzięki za info.
-
WojtasX
- Nowicjusz
- Auto: ----------
- Rok produkcji: 2015
- Miasto:
Instalujcie '' Yanosika'' na androidzie - bardzo pomaga w walce z radarami i suszarkami
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
-
P405
- Zapaleniec
- Auto: Insignia CDTI
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Leszno
- Otrzymał piwo: 28 razy
Na tej trasie to lepiej mieć dobrze cb rozkręcone, bo mówili o każdym nieoznakowanym, a i tak co chwile ktoś się żalił, że ich zwineli. Ale to już kwestia sprzętu czy ktoś łapie na 1 km, czy na 20 km.
-- 27 lut 2014, o 21:24 --
Na tej trasie to lepiej mieć dobrze cb rozkręcone, bo mówili o każdym nieoznakowanym, a i tak co chwile ktoś się żalił, że ich zwineli. Ale to już kwestia sprzętu czy ktoś łapie na 1 km, czy na 20 km.
-- 27 lut 2014, o 21:24 --
-
adrianabc
Policja polska w ubiegłym roku zakupiła 75 Insigni. Najczęściej były to sedany bez ksenonów z silnikiem 2,0 benzyna 200KM lub 1,6 turbo 180KM, wersje ubogie Edition. Po Katowicach grasuje jeszcze czarna Insignia OPC 2,8 325KM z zamalowanym przednim chromowanym zderzakiem OPC na czarno. OPCtka jest zakupiona przez ITD (krokodylki) i niestety nie musi zatrzymywać aut aby wlepić mandat.
Reasumując ... jeśli wyprzedzacie Insignie sedan i nie ma ksenonów (może mieć CB radio) to trzymajcie się za portfel....
Reasumując ... jeśli wyprzedzacie Insignie sedan i nie ma ksenonów (może mieć CB radio) to trzymajcie się za portfel....
- Radek_TRN
- Użytkownik
- Auto: BMW F10
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Toruń
Konin i Ostrow Wlkp - widziałem, że Skody RS królują (czarna i srebrna) tablice PP i PZ.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
- Alex
- Zapaleniec
Już się zaczyna
Na początek Radom - aktualna ta co na zdjęciu, oraz druga w ciemnym kolorze. Obie oczywiście OPC.
Ostatnio zmieniony 9 gru 2014, o 18:09 przez peja-1991, łącznie zmieniany 1 raz.
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt: