--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuLusterko wewnętrzne wsteczne
- Rooff_
- Zapaleniec
- Auto: Insignia ST przedlif
- Kod silnika: A20DTR
- Rok produkcji: 2012
- Miasto: Zagłębie Dąbrowskie
- Postawił piwo: 9 razy
- Otrzymał piwo: 128 razy
Re: Lusterko wewnętrzne wsteczne
Jeśli dobrze kojarzę, to w oprogramowaniu diagnostycznych do Opla GDS2 jest możliwość wysterowania (wymuszenia) ściemnienia się lusterka. Czyli to jest sterowane gdzieś z jakiegoś modułu, a nie tak po prostu czujnikiem. Przynajmniej tak mi się wydaję 
Ostatnio zmieniony 18 lip 2020, o 08:33 przez Rooff_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Danonek009
- Nowicjusz
- Auto: Opel Meriva B
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Mszana Dolna
Nie o to pytałem chcę zrobić swapa lusterka wstecznego bo mam zwykłe z dźwignią a kupiłem fotochromatyczne elektryczne takie jak w insigni bez kamerki zwykłe najzwyklejsze i teraz pytanie czy jest oryginalna wiązka pod to czy trzeba dorabiać by podłączyć.z lusterka wychodzi 5 kabelków (biało-czarny,zielony,czerwony,szary,czarny) wyciągnąłem lampke w podsufitce ale brak kostki i chyba instalacji i moje pytanie jak to podpiąć by bylo funkcjonalne
-
pawel0812
- Nowicjusz
- Auto: Opel
- Kod silnika: A28NET
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Łódź
- Postawił piwo: 1 raz
Witam. Posiadam lusterko wewnętrzne fotochromatyczne oraz zewnętrzne od jakiegoś czasu oba nie działają. Sprawdzałem reakcje czujnika lusterka, zero reakcji więc postanowiłem kupić inne lusterko wewnętrzne, po montażu okazało się że nadal fotochrom nie działa. Do lusterka dochodzi napięcie 12v. Macie jakieś pomysły gdzie może być problem?