Smacznego banana!piohib pisze:Gizd napisał(a):
...
W sukces żabojadów nie wierze, bo maja za duzo czarnych i terorystow, a tym sie jeszcze nigdy nic nie udało wygrać w sportach drużynowych z taktyką...
Hm, widzę, że chyba od niedawna interesujesz się piłką.
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuEuro 2016
-
Gizd
Re: Euro 2016
Jeśli Polacy nie będą sie liczyć ze zdrowiem i wytrzymają psychicznie, to wygrają.
- piohib
- Użytkownik
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: A16XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
POL-IRL 2:0
GER-UKR 1:1
GER-UKR 1:1
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
-
Socku
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20DTC
- Rok produkcji: 2012
- Miasto:
no i jak tam Panowie, nawet przyjemnie się oglądało
Moim zdaniem Kapustka facet meczu
tzn chłopak
zrobił im niezły bigos... 
- zubek
- Zapaleniec
- Auto: IB/ST
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2017
- Moje auto: https://insignia-club.pl/viewtopic.php?f=53&t=8662
- Miasto: WWL
- Postawił piwo: 23 razy
- Otrzymał piwo: 58 razy
Niemcy do 60 min wygrywają z Ukrainą 1:0. Niekodowane transmisje są w niemieckich TV (Das Erste / ZDF / sat 1) więc jak ktoś ma satelitę i nie przeszkadza mu niemiecki komentarz to może oglądać za free.
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
Kapusta man of the match.
Niemcy nie grali nic szczególnego ale wygrali jak zwykle.
Ukraina ma piekielnie szybkich skrzydłowych i to może być problem dla Jędrzejczyka, kung fu Pazdana i niestety ale słabego dzisiaj Piszczka.
Niemcom przytfafiały się błędy ale mają bardzo mocną 2 linię...
Niemcy nie grali nic szczególnego ale wygrali jak zwykle.
Ukraina ma piekielnie szybkich skrzydłowych i to może być problem dla Jędrzejczyka, kung fu Pazdana i niestety ale słabego dzisiaj Piszczka.
Niemcom przytfafiały się błędy ale mają bardzo mocną 2 linię...
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
-
pagong
dokładnie kapustka ma duży potencjał myślę, że będzie szeroko znany na arenie międzynarodowej:)
z niemcami może być cięzko wygrać oby nie stracić 3 punktów. Remis z Niemcami i wygrana z Ukrainą i wyjdziemy
:D
z niemcami może być cięzko wygrać oby nie stracić 3 punktów. Remis z Niemcami i wygrana z Ukrainą i wyjdziemy
- coolmobil
- Zapaleniec
- Auto: Skoda Superb
- Kod silnika: inny
- Otrzymał piwo: 2 razy
Jak na moje będzie bardzo cieżko wygrać z Ukraina. To jak grali z Niemcami po stracie gola w pierwszej połowie nie napawa optymizmem. Niemcy mieli duzooo szczęścia ze nie stracili 1 czy 2 goli w pierwszej połowie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
pagong
Na tym etapie gry nie ma już słabych drużyn. O wielu rzeczach decyduje szczęście, przypadek. Poziom drużyn wyrównany
- piohib
- Użytkownik
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: A16XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Za to w drugiej kompletnie odcięło im prąd. Biorąc pod uwagę, że my od początku eliminacji zdecydowanie lepiej gramy drugie połówki, to myślę, że nie będzie źle.coolmobil pisze:Jak na moje będzie bardzo cieżko wygrać z Ukraina. To jak grali z Niemcami po stracie gola w pierwszej połowie nie napawa optymizmem. Niemcy mieli duzooo szczęścia ze nie stracili 1 czy 2 goli w pierwszej połowie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zapomniałeś dopisać jeszcze "dyspozycja dnia".pagong pisze:Na tym etapie gry nie ma już słabych drużyn. O wielu rzeczach decyduje szczęście, przypadek. Poziom drużyn wyrównany
Piszczek akurat zagrał dobrze, w porównaniu do jego ostatnich kilku/kilkunastu występów w reprezentacji.peja-1991 pisze:...Ukraina ma piekielnie szybkich skrzydłowych i to może być problem dla Jędrzejczyka, kung fu Pazdana i niestety ale słabego dzisiaj Piszczka...
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
-
Gizd
Niemiecki Panzer dopiero sie rozpędza. Jak zwykle.
Niżej strona z meczami co i gdzie będzie nadawane na bieżąco. ARD i ZDF
6 meczy będzie na SAT1, ale tych, które w dalszej fazie rozgrywek będą rozgrywane równolegle i tak te bardziej interesujące będą na ARD lub ZDF a reszta na SAT1.
http://www.fussball-em-2016.com/euro-20 ... fernsehen/
Niżej strona z meczami co i gdzie będzie nadawane na bieżąco. ARD i ZDF
6 meczy będzie na SAT1, ale tych, które w dalszej fazie rozgrywek będą rozgrywane równolegle i tak te bardziej interesujące będą na ARD lub ZDF a reszta na SAT1.
http://www.fussball-em-2016.com/euro-20 ... fernsehen/
- coolmobil
- Zapaleniec
To ja polecam livetv.ru większość po rosyjsku ale jak dobrze trafisz to będzie prosto Polsatu.
-
Gizd
I taki to Polacy maj wybór. Albo sie uczyć po niemiecku albo rosyjsku. 
Jeszcze tylko dodam, ze z ruskich stron to tylko wirusy, spam i itp.
A z niemieckiego satelity to super jakość HD (lepsza niż polskich stacji?) bezpieczeństwo i wygoda.
Jeszcze tylko dodam, ze z ruskich stron to tylko wirusy, spam i itp.
A z niemieckiego satelity to super jakość HD (lepsza niż polskich stacji?) bezpieczeństwo i wygoda.
-
Gizd
Astrę to z kija odbierzesz.
A chyba każdy TV ma już wbudowany Tuner Sat, wiec jest szansa żeby sie z jezykiem oswoić i polubić.
Dobra mykam na mecz. Zobaczymy czy Hiszpanom będzie sie chciało w tych mistrzostwach grac lub tez nie.
A chyba każdy TV ma już wbudowany Tuner Sat, wiec jest szansa żeby sie z jezykiem oswoić i polubić.
Dobra mykam na mecz. Zobaczymy czy Hiszpanom będzie sie chciało w tych mistrzostwach grac lub tez nie.
- zubek
- Zapaleniec
- Auto: IB/ST
- Kod silnika: B20DTH
- Moje auto: https://insignia-club.pl/viewtopic.php?f=53&t=8662
- Miasto: WWL
- Postawił piwo: 23 razy
- Otrzymał piwo: 58 razy
- coolmobil
- Zapaleniec
Nie mam satelity, a na kablówce nie mam wiec zostaje mi stream z netu. Ja Niemców wczoraj oglądałem w HD fakt po rusku. Wcześniej Chorwację oglądałem tez w HD i po polsku bo było z Polsatu
.
-
Gizd
Na kablówkach jeśli jest taka sytuacja, ze na niemieckich jest cos niekodowane a na polskich niema za darmo, to i tak zakodują.
Ja tez jakiś czas oglądałem PL TV w necie ale ci to nie tylko kradną ale i oszukują. Specjalnie w sytuacjach największej oglądalności wyłączą albo zacznie ciąć i po zawodach. Tu nie chodzi o przeciążenie tylko np. WEEBTV specjalnie wyłącza żeby wkurzyć oglądającego i w ten sposób zniechęcić do swoich usług i zachęcić do zakupu legalnej TV co ja w końcu zrobiłem.
Zakładam sie o cala marchewkę, ze współpracują z legalnymi TV. Choćby dlatego, ze nie wierze żeby takie światowe koncerny nie mogły sie uporać z jakimś streamerem z PL jak WEEBTV.
Ja tez jakiś czas oglądałem PL TV w necie ale ci to nie tylko kradną ale i oszukują. Specjalnie w sytuacjach największej oglądalności wyłączą albo zacznie ciąć i po zawodach. Tu nie chodzi o przeciążenie tylko np. WEEBTV specjalnie wyłącza żeby wkurzyć oglądającego i w ten sposób zniechęcić do swoich usług i zachęcić do zakupu legalnej TV co ja w końcu zrobiłem.
Zakładam sie o cala marchewkę, ze współpracują z legalnymi TV. Choćby dlatego, ze nie wierze żeby takie światowe koncerny nie mogły sie uporać z jakimś streamerem z PL jak WEEBTV.
- IBZI
- Moderator
- Auto: Insignia 2.0
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Gliwice
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
Na Śląsku nie ma takich problemów. Czesi w ogólnodostępnej TV transmitują wszystkie mecze, a komentarz mają bardzo mało nachalny 
-
pagong
Nie przerywało meczów? przetestuje tą stronkę może uda się zapuścić na TV bo niestety mam kablówkę i na żadnym programie nie można tego obejrzeć, a płacić 99zł za możliwość obejrzenia nie kalkuluje mi się;)coolmobil pisze:To ja polecam livetv.ru większość po rosyjsku ale jak dobrze trafisz to będzie prosto Polsatu.