--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuEuro 2016
- coolmobil
- Zapaleniec
- Auto: Skoda Superb
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Warszawa
- Otrzymał piwo: 2 razy
Re: Euro 2016
Ja podpinam kompa pod hdmi i leci. Jeden mecz mi ze 2 zerwało, ale szybko ponownie połączyłem. Pozniej nie było problemów. Pewnie zależy jaki kanał się wybierze zazwyczaj sporo ich do wybory. Polecam wykorzystać sopcasta.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
te opłaty dla polsatu czy innych gówien to zdzierstwo.
Za małolata się wszystkie mecze Euro czy MŚ oglądało w publicznej i wszyscy byli szczęśliwi teraz Solorzowi brakuje kasy to chce z nas ściągnąć.
Na szczęście jest internet a także kanały naszych sąsiadów
ja mam po niemiecku w nc+ i oglądam 
Za małolata się wszystkie mecze Euro czy MŚ oglądało w publicznej i wszyscy byli szczęśliwi teraz Solorzowi brakuje kasy to chce z nas ściągnąć.
Na szczęście jest internet a także kanały naszych sąsiadów
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
-
titanium
- Użytkownik
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2012
- Miasto:
- Otrzymał piwo: 3 razy
Zaraz i to będzie niemożliwe zabronią wszystkim nadawanie na terenie Polski bez licencji , gdyż Niemcy mają licencje tylko na swój kraj , prace trwają.
http://www.sport.pl/euro2016/1,136510,2 ... oxSpecPrze
- piohib
- Użytkownik
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: A16XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Generalnie się zgadzam, ale trzeba też zwrócić uwagę, na to, że mimo wszystko dostęp do kanałów choć kosztuje 100zł, to jednak jest to kilkadziesiąt godzin transmisji. A np. za walkę bokserską w PPV trzeba zapłacić 30-40zł, a może się ona skończyć po minucie albo szybciej.peja-1991 pisze:te opłaty dla polsatu czy innych gówien to zdzierstwo.
Na szczęście jest internet a także kanały naszych sąsiadówja mam po niemiecku w nc+ i oglądam
Dodatkowo, maksymalnie jest opakowana reklamami z czego na szczęście w przypadku Euro Polsat zrezygnował.
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
- peja-1991
- Kontakt:
Pożyjemy, zobaczymy.titanium pisze:Zaraz i to będzie niemożliwe zabronią wszystkim nadawanie na terenie Polski bez licencji , gdyż Niemcy mają licencje tylko na swój kraj , prace trwają.
Piohib tu nie chodzi o te 100 zł - dla mnie to po prostu zdzierstwo. Place miesięcznie 100 za tv i nie mogę legalnie obejrzeć euro - to jakiś żart
- piohib
- Użytkownik
- Kod silnika: A16XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Przetarg niestety wygrała komercyjna stacja i dlatego tak jest. Jestem tylko ciekaw, czy abonenci Polsatu też muszą płacić te 99zł, czy mają może darmowy dostęp w wyższych pakietach.
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
- Paweł Pablo
- Użytkownik
- Auto: Insignia A ST FL
- Kod silnika: B20DTH
- Miasto: Wyrzysk/Piła/Wielkopolska
- Postawił piwo: 2 razy
Mam pakiet w Polsacie za 89,90zł ale za euro musiałem dodatkowo zapłacić 79zł (jedyny plus to to że nie ma żadnych reklam).Ogólnie każdy abonent za dwa kanały z euro musi zapłacić 79zł nie zależnie jakie pakiety posiada.
-
klimatolog
- Forumowicz
- Auto: Insignia Elite
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Irlandia
- Otrzymał piwo: 1 raz
-
pagong
macie jakiś pomysł jak z tabletu zapuścić przez vpn na TV? zainstalowałem aplikację która przekierowuje na niemcy ale na stronie typu zdf nie chce mi wczytać programu
- Paweł Pablo
- Użytkownik
- Auto: Insignia A ST FL
- Kod silnika: B20DTH
- Miasto: Wyrzysk/Piła/Wielkopolska
- Postawił piwo: 2 razy
Wydaje mi się i tak dojrzałem na stronie CP ze darmowy dostęp tylko dla nowych abonentów wykupujących pakiet Premium w prezencie euro 2016 ,taki wabik aby przejść do nich.klimatolog pisze:Jak masz pakiet premium to nie płacisz
-
pagong
dokładnie tak jest i nie jestem pewien czy przy multiroomie też nie jest gratis;) wracając do meczy wczoraj zdziwiłem się, że portugalia zremisowała:)
-
Gizd
Zeby oglądać mecze z niemieckiej TV w PL przez Streaming ze stron ARD/ZDF to musisz miec niemiecki IP. I tu VPN sie przyda ale te darmowe są do bani, wiec jeśli nie kupisz jakiegoś płatnego to i tak nie obejrzysz w spokoju, ponieważ będzie za słabe łącze albo będzie ograniczona ilość przesyłu.pagong pisze:macie jakiś pomysł jak z tabletu zapuścić przez vpn na TV? zainstalowałem aplikację która przekierowuje na niemcy ale na stronie typu zdf nie chce mi wczytać programu
Tak, ze najtaniej i najlepiej wyjdzie kupienie jakiejś starej miski z Allegro z konwerterem i kawałkiem kabla a Tuner SAT zapewne masz w TV i wio na Astre.
To ze nie macie Euro w publicznej TV to zasługa poprzedniego rządu, który promował prywatne stacje. Teraz sytuacja sie odwróciła i następne imprezy tego typu będą w publicznej TV.
- pjoter1
- Użytkownik
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2011
- Otrzymał piwo: 3 razy
Zależy jaki masz tablet i TV.pagong pisze:macie jakiś pomysł jak z tabletu zapuścić przez vpn na TV? zainstalowałem aplikację która przekierowuje na niemcy ale na stronie typu zdf nie chce mi wczytać programu
Ja ze swojego mogę puścić obraz po hdmi albo po screen cast. To drugie trochę laguje.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2016, o 12:26 przez pjoter1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gizd
Porządniejszy Lapek albo Pc, bo na słabych to nawet Youtube tnie a co dopiero streaming TV dobrej jakości. Na Androidzie to może w ogole nie ruszy albo potrzebne będą jakieś programy do odtwarzania, wtyczki itp.
Jogo Löw lubi miec wszystko pod kontrola, nawet zapach klejnotów.
https://www.youtube.com/watch?v=8vgE7yJWe7M
I zaraz drugi film jak Podolski załatwił sytuacje mówiąc, ze 80% z was i on sam drapie sie po jajach, wiec czego sie dziwicie.
https://www.youtube.com/watch?v=195kaGa5p4w
Jogo Löw lubi miec wszystko pod kontrola, nawet zapach klejnotów.
https://www.youtube.com/watch?v=8vgE7yJWe7M
I zaraz drugi film jak Podolski załatwił sytuacje mówiąc, ze 80% z was i on sam drapie sie po jajach, wiec czego sie dziwicie.
https://www.youtube.com/watch?v=195kaGa5p4w
- morfeo11
- Użytkownik
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Kraków
- Otrzymał piwo: 1 raz
@pagong, Vpn ustaw na Anglie i na BBC oglądaj. Ja korzystam z nordvpn. Bardzo fajny i łatwy do obsługi. Na BBC masz kilka ujęć kamer( możesz się przelaczac pomiędzy kamera z boku, góry itd), ciekawych gości( wczoraj był Henry, Shearer i Kompany). Co do transmisji to podziękujmy Bonkowi, on działał na rzecz Polsatu.
-
pagong
takim sposobem oglądam na kompie na tablecie nie idzie niestety tego zrobić:) jak wrażenia po wczorajszym meczu? mi się podobało szkoda tylko, że nie wykończyliśmy akcji choć z drugiej strony mieliśmy dogodniejsze sytuacje od Niemców:)
- peja-1991
- Kontakt:
Milik miał 2 100 i Lewy powinien strzelić. Ogólnie sportowo byliśmy gorsi ale zadaniowo/ taktycznie o klasę wyżej. 2:1 byłoby sprawiedliwie.
Jest szansa na wyjście z grupy
Jest szansa na wyjście z grupy